Besplatna dostava preko 49,99€

ZNANOST I UMJETNOST DOŽIVLJAJA HRANE

  • Izdavač: JASENSKI I TURK
  • Pisac: Daniela Angelina Jelinčić
  • ISBN: 9789533810119
  • Mjesto izdanja: Zagreb
  • Pismo: Latinica
  • Povez: Broš
31.50 € 35.00 € -10%
Uštedjeli ste 3.5 €
Samo 3 primjerka na stanju!
Lista želja
Poruči knjige telefonom
Knjiga Nauka i umetnost doživljaja hrane je naučno-popularno delo, a njen cilj je da objasni principe stvaranja doživljaja korišc´enjem svih čula. Zasniva se na tehnikama ekonomije iskustva kao savremenom pristupu izgradnji publike u gastronomiji, kulturi i turizmu i postizanju psihološkog zadovoljstva potrošača kroz primenljiva znanja. Kroz pet glavnih poglavlja objašnjava osnovne principe stvaranja iskustva, dajuc´i na taj način naučnu osnovu za dalju razradu teme; opisuje svih pet čula i njihovo funkcionisanje kroz vezu sa mozgom; daje konkretna uputstva za stvaranje doživljaja kroz pojedinačne senzacije, odnosno preko višečulnih nadražaja; objašnjava snažnu vezu između hrane i identiteta kroz brendiranje, gastrodiplomatiju i turizam; i posmatra temu hrane u raznim umjetnostima, odnosno hranu kao umjetničko djelo.

Nema komentara

Dodajte komentar