Uslovi korišćenja

Podaci o firmi

Nova knjiga D.O.O.

Adresa: Ludvika Kube bb

Tel: 067001010

Web: www.gradskaknjizara.me

PIB: 02290006

Šifra djelatnosti: 47.61

Uslovi korišćenja

NARUČIVANJE

Kupac naručuje proizvod ili proizvode putem elektronskog obrasca porudžbine. Kupcem se smatra svaka osoba koja elektronski naruči barem jedan proizvod, popuni tražene podatke i pošalje porudžbinu. Sve cijene izražene su u EUR (€). Roba se naručuje elektronskim oblikom, pritiskom na određeni proizvod te slanjem istog u korpu. Roba se smatra naručenom u trenutku kada kupac odabere te potvrdi način plaćanja.

PLAĆANJE

Gradskaknjizara.me podržava sljedeće načine plaćanja:

  • - platnim karticama (u maloprodaji i online prodavnici)

  • - pouzećem (u maloprodaji, kao i prilikom preuzimanja pošiljke na Vašoj adresi)

  • - gotovinsko plaćanje (samo u maloprodaji)

  • - virmanski – preko računa

Naručeni proizvodi plaćaju se online jednom od kreditnih i debitnih kartica: MasterCard®, Visa®, CKB, Mastero.

 Prodavac se obavezuje da pošalje pošiljku kupcu onog trenutka kada zaprimi potvrdu kojom se odobrava online transakcija. Nakon zaprimanja te potvrde, prodavac se obavezuje poslati pošiljku u roku od 7 radnih dana. Dostava je besplatna za sve porudžbine veće od 20 eura, ispod tog iznosa dostava se naplaćuje 3,5 eura. 

Sve cijene na ovom sajtu iskazane su u eurima. PDV je uračunat u cijenu. Ne garantujemo da su sve informacije i fotografije artikala na ovom sajtu u potpunosti ispravne. Svi artikli prikazani na ovom sajtu su dio naše ponude i ne podrazumijeva se da su svi dostupni u svakom trenutku na našem lageru. Trenutno stanje možete provjeriti pozivom na neki od kontakata naših knjižara ili slanjem upita na e-mail online@gradskaknjizara.me

ISPORUKA

Naručeni proizvodi pakuju se na način da tokom transporta ne budu oštećeni. Prilikom preuzimanja kupac je dužan provjeriti stanje pošiljke te u slučaju oštećenja odmah reklamirati proizvod dostavljaču (firmi koja vrši dostavu). Ako kupac ne primi robu u očekivanom vremenu, kupac ima pravo o tome obavijestiti prodavca kako bi se preduzele radnje pronalaska pošiljke ili kako bi se poslala druga pošiljka.

REKLAMACIJE

Prodavac se obavezuje isporučiti proizvod koji je tehnički ispravan te odgovara opisu proizvoda navedenom na www.gradskaknjizara.com. Slika koja opisuje proizvod na Internet stranici ne mora odgovarati stvarnom izgledu proizvoda te kupac ne može reklamirati ovaj segment.

Proizvodi koji se prodaju putem naše internet prodavnice, su praćeni svom zakonski neophodnom dokumentacijom.

Ukoliko želite da započnete proces reklamacije, potrebno je da nam se obratite na email online@gradskaknjizara.me ili telefon 067 001010. 

Firma Nova knjiga doo. ne preuzima nikakvu odgovornost za greške kupaca, proizvode pogrešno kupljene ili bilo koje druge greške koje se odnose na Vaše postupke prilikom kupovine na Web sajtu.

Intelektualna svojina

Svi sadržaji objavljeni na ovim ili ostalim internet stranicama "gradskaknjizara.me" Internet prodajnog mjesta kao što su tekstovi, grafički sadržaji, zaštitni znakovi (logotipi), ikonice, sličice, audio i video zapisi, digitalni sadržaji, programski paketi (softver) i ostali nenavedeni materijali i sadržaji objavljeni na ovim stranama, vlasništvo su ili knjiga d.o.o. ili dobavljača Nova knjiga d.o.o. i zaštićeni su domaćim i međunarodnim propisima o zaštiti autorskih prava i prava intelektualne svojine (uključujući baze podataka, žigove, dizajn itd.) i njihova neovlašćena upotreba nije dopuštena.
Ovim istovremeno pristajete na zabranu reprodukcije, umnožavanja ili distribucije.